ytu-logo
ytu-logo
backGERİ DÖN

17-04-2024

B2B SaaS Catalyst Programı İçin Kollarımızı Sıvadık

B2B SaaS Catalyst Programı İçin Kollarımızı Sıvadık

YTU Startup House olarak Microsoft for Startups Founders Hub ile el ele verdik verdik B2B SaaS Catalyst Programı için kollarımızı sıvadık. “Nedir bu B2B SaaS Catalyst Programı?” dediğinizi duyar gibiyiz o yüzden hiç vakit kaybetmeden hızlıca açıklıyoruz.


Uluslararası satışlarınızı katlamanız için tasarladığımız programda, işletmenizi güçlendirmeniz için ihtiyacınız olan her şeyi sunuyoruz. Microsoft AI sayesinde hızlanabilir, uzman rehberlik ile engelleri aşabilir, ihtiyaçlara daha hızlı çözümler sunabilir ve binlerce sektör lideri uygulamanın yanında küresel varlığınızı genişletebilirsiniz.


Başvuru için kriterlerimiz ise oldukça basit: En azından canlı bir B2B SaaS ürüne sahip olmalısınız ve sisteminiz bulutta çalışmalı. Sisteminizi Azure’a taşımak ve daha hızlı geliştirmek de hedefleriniz arasındaysa, bu program sizin için.


“Ben B2B SaaS işi yapmıyorum ama yapan dostlarım vardı,” diyorsanız mutlaka onları da bu programdan haberdar edin. Biz detayları hemen buraya ekliyoruz, başvuru kriterlerine uyan herkese kapımız açık. Çıkın çıkın gelin.

17-04-2024
YTU Startup House